About

Friday, July 19, 2013

Dia Terror Lagi

Salam Jumaat
Salam 10 Ramadhan
Dah sepuluh ari kita berpuase ek, kejapan je ghase
Sok-sok tawu-tawu dah nak ghaye kann..ye la kejap nau gitu hihi
Mode baru mangkit tido ni, 'Sleeping is nice, you forget about everything for a little while'
Saya siap mimpi lagi taw haaa punya la lena tu kann kikiki

Bulan-bulan pose ni terasa muka cam suci jek semorangkann
Mekap pon ala-ala kadar. Ecececehhh...tunjuk muke puase le tewww :-P
Sebenarnya, kita bukan geti mekap-mekap ni, asal berbedak bergencu sikit udah le
Mekap cemana pon ghupe tu gak mukenye hihi..comot!
Tapi barang-barang mekap tu ada. Saje beli, ikut napsu kann
Orang ada kita pon nak tapi pakainye tak
Nasib le ada tukang perabihkan. Sape lagi kalau tak anak-anak dara saya tu
Derang tu laeii pandai dari mama dia ni taw. Piya pon sama dah terhasut ngan kakak-kakak dia.
Tetiap pagi dia duk munggah beg mekap tu, kalau tak dipakaikan, dia pakai sendiri
Ce tengok hasil mekap dia yang super kreatip, koning bertingkek!
Abih patah sumo eye liner mama. Gaya moncong duck pace lagi haha

10 comments:

  1. aduhai. anak dara mmg camtu kut kan. sama la si nabila tu. dok make up x abih abih.

    ReplyDelete
  2. amboiii..anak dara buat mulut muncung!!

    ReplyDelete
  3. Budak2 memang cpt blajar.apa yg org dewasa buat semua ditirunya..

    ReplyDelete
  4. tersilap ltk tu..bawah sikit dr kening he~

    hai comel..jgn conteng dinding sudah

    ReplyDelete
  5. @ibulala
    nabila tu mmg kaki melaram ekk cik ana
    kite perasan tu..dh la comel..makin comel
    :)

    ReplyDelete
  6. @mama_ka0ri
    musim moncong hahaha

    ReplyDelete
  7. @kak yon
    a'ah betul tu
    visual learning kann
    :)

    ReplyDelete
  8. @kNnor
    dia belasah je tu
    dinding? conteng jugak tp gune pencil wane dia, abis comot umah dgn mural dia
    hihi

    ReplyDelete
  9. amboi kening dh mcm lady gaga.kikikiki.eh awak,cane nk follow blog awak ni.xde button followers pong!

    ReplyDelete
  10. ahahahah!!comellll jerk..ditaramnya mcm2 kt muka tu :P

    ReplyDelete