About

Thursday, July 18, 2013

Demi Dia Si-Jelly Bunny

Assalamulaikum....
Sejuknye cuaca arini, sampai ke petang terasa sejuknye, walaupun ada matahari. Tadi pagi ujan. Tempat korang? Kalau tak keja lama dah sambung tido kann hihi. Ini cerita dah basi sikit. Keterlupaan! Padahal dah lama save dalam draft. Saya memang la hobi tulis sekerat-sekerat pastu simpan buat pekasam. Ada yang terlalu masam saya delete tros. 

Last last last saturday, saya pi MidValley. Ala sabtu yang final piala FA tu la, TRW vs JDT. Kita saje je gatal-gatal mulut ajak asben kita. Cuba-cuba naseb. Sekali tak sangka, dia nak..wah suke! Bertaon dah tak sampai situ. Nak naik keta la mulanya tapi disebabkan bola tu, kemain jem jalan, last-last park keta kat Serdang, naik komuter. Lagi senang! Tahu tak kita nak gi MV ni, semata-mata nak gi 'Jelly Bunny' ni jek.

Bukan apa, sejak dua menjak ni saya nengok, gamai nau kengkawan update ig beli kasut sini. Memang comel-comel sangat. Itu yang macam teruja nak pi nengok. Osah cute! Rege pon takde le mahal nau, affordable and comfortable. Promote plak! Kedai dia pon comel taw. Tapi untuk kanak-kanak takde lagi, derang kata ogos nanti baru ada. Aisey! Kan nak kena pegi lagi nanti kikiki...alasan!

4 comments:

  1. comeinya nama kedai dia..ingatkan kedai jual jeli ke ape..haha..

    berapa rate harga dia ek? sibuk gak nak tahu..haha..

    p/s : kodomo tachi to maksudnya kanak-kanak yg ramai..
    kodomo = kanak-kanak @ anak
    tachi = kata ganda utk anak..jadi Anak-anak..
    err..faham ke? haha..

    ReplyDelete
  2. range rege RM19-69
    ok la tu kann

    ohoooo begitukah?
    paham..pahamm
    awak misti pakai ckp jepun kan
    bestnyeee

    ReplyDelete
  3. Ehh..okla tu harga dia..takdela mahal sgt..tp kita la plak duk jauh..haha..

    Alaaa..biasa2 jer..

    ReplyDelete
  4. a'ah..jelly bunny mmg comfy :))

    ReplyDelete