About

Monday, July 08, 2013

Waktu Yang Dinanti

Ramadhan semakin hampir, tak esok, lusa kita puasa la kan
Haishh cam tak caye plak esok dah start sahur
Kalau kat kampung saya, arini kitaorang sebut ari mantai
Ari tengok anak bulan, meriah!
Kat opis kita, Dato' dah present sorang sekotak kurma, terima kasih Dato'
Tapi kita dah telan dulu dah, tak menyempat ek, perot pon memang tengah lapa
Tadi tengahari ngantok, malas nak pi makan
Tido lagi penting (^_^)

Selamat berpuasa buat korang semua
Mohon maaf atas segala kesilapan dan segala salah faham
Semoga ibadah kita nanti diberkati dan diterima Allah SWT
Yang penting lebih baik dari taon sebelum-sebelumnya kann..insyaallah

Pstt..nama kurma ni ada sikit-sikit nama kite le, Miza (amik pangkal dan ujung)
kikiki..kecoh!

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

4 comments:

  1. kasik can la tumpang glamer nama kurma hehe..
    kurma di bulan puasa memang wajib. Tak ada kurma, rasa serba tak cukup je..eceh hehe

    Salam Ramadhan

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan syidah
    nak jugak glemer tu kann hihi

    ReplyDelete
  3. ngeheheh!!excited dpt kurma tu sbb sama nama ke?

    ReplyDelete