About

Thursday, July 25, 2013

Hakuna Matata

Salam
Separuh bulan sudah kita berpuasa, cepatnye! Banyak mende tak setel lagi nih
Sampah-sampah dalam hati pon tak abih buang lagiii
Acane nih?? Nebes kita (>_<)'
Tapikan dah buleh le feeling-feeling nak ghaye kann kikiki
Dah buleh la suping, lagu ghaye pon dah ada kat radio tu
Semalam kan kata nak kad ghaye, tetibe..tak abih-abih ngan tetibe dia hihi
Ada kawan kite bagi kad raye, cik ana (http://ibulala.blogspot.com)
Tengkiu awak! Tapi awak tak letak pantun pon, tak yah balas la ek kikiki..melawak je cik ana
Kita akceli mood soping ke raye ke macam kureng sikit la
Memang kita tak prepare pape pon lagi, besa kemain awal siap
Bebudak ni pon dah bising, bile nak beli baju raye, takkan baju kurung satu je..haishh
Tapi syok la korang yang keje gomen dapat bonus RM500 tu
Untunglaaaa dari kita yang habuk pun tarak. Jeles benaunya :'(
Tapi cuti raya, kita dah plan haha....ni kes malas keje!
Kebetulan sekali ngan coti skolah
So memang kita nak coti seminggu pas raya tu, nak spend taim ngan anak-anak.
Kojo pon buat abih an tenago yo, buek sakit otak.
Bukan sobab duit den botingkek tingkek yo kakaka
Hakuna matata!!

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

6 comments:

  1. Welcome cik mimi. Apa maksud hakuna matata tu

    ReplyDelete
  2. waahh..bestnya dpt kad raya..mimie kasi jgk kad raya kat kita..nanti kita balas..ahaha..

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    Makne dia, no worries
    Atau mcm dun weri be happy
    Ini lagu dlm cite lion king hihi

    ReplyDelete
  4. @mama_ka0ri
    Haha..buleh2...bg alamat
    Email kt mzm.mohamad@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  5. betul tukan..time2 raya nila rsa nak sangat berlama2 ngan anak2 :))

    ReplyDelete