About

Wednesday, July 24, 2013

Rindu Kad Raya

Model of the day (^_^)
Sebelom sesak pale, kite hapdet edisi charlie chaplin dulu
Kasik mood memanco-manco..konon kih kih
Korang tetiap taon anta atau terima lagi tak kad raya
Kita lama dah tak merasa dapat kad raya, anta apatah lagi kann
Cemana le nak dapat kalau tak anta tu, cube anta kendian letak pantun
Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas
Haa conpem laa dapat balasan kan kan haha
Macam dah takde feel ek. Rindu pulak taim dedulu tu gegebut beli kad, pos kat kengkawan.
Makin lama teknologi pon dah makin canggih, ilang tros lah budaya tu kan. Jimat pon jimat
Tepek gambau kat fb, twitter, blog.....wish! Sap sap soiii!
Saya tetiap taon, paling-paling dapat le sekeping dua dari agen insuran. Jadi le dari takde
Emmm...Nak mintak kad dari korang buleh ke hee~
Oklah mari bekerja dengan mood yang super 'bosang' ehekkk..

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

12 comments:

  1. cakap psl kad raya, teringat anak saya zarif (djh 1) dapat kad raya drpd kawan dia..sekali bila baca, rupanya kad tu untuk girlfren (fyi, zarif ni sekolah boys je)haha..lawak..sah2 main bagi je tu,bebudak le katakan..

    ReplyDelete
  2. Tahun ni takde pun hantar kad raya kat kenkwn... malas... hehehe dpt pyn takde jugak.. ada yg mintak alamat tp xde pun sampaaaiii... hehehe

    ReplyDelete
  3. dulo rajin himpun kad raya.. sekali balik kampun cari dah tak jumpa... huhu

    ReplyDelete
  4. best kan kalau ada kad kad raya cm dulu.best je.dunia skrg makin canggih.makin hilang sume.setem pon dh mahal.hehehe

    ReplyDelete
  5. itu la kan..rindu jugak nak dpt kad raya..last kita dpt kad raya pon mase belajar kat jepun..pastu tak dpt dah bila balik sini..ade lam 8 tahun dah kot..hahahah..lamanya tak dpt kad raya!!!!

    p/s : mimie kasi kita kad raya la..:p

    ReplyDelete
  6. @syida
    Haha..kelakar la
    Hamboi kecik2 dh pandai bg kt awek

    ReplyDelete
  7. @zie
    Misti duk himpun patu gantung kann
    Dedulu kita gajin lumbe ngan adik sape dpt paling byk hihi

    ReplyDelete
  8. @marsha
    Mintak alamat tp x smpi kann...posmen sesat le tew kikiki
    Dh besa sgt camgitu :P

    ReplyDelete
  9. @rara
    Setem mahal kannn..
    Dulu doposen jek..skrg 70sen
    :o

    ReplyDelete
  10. @mama_ka0ri
    Huii lamenya x dpt
    Baiklah nt kite kasik awak yekk :)

    ReplyDelete
  11. eheheheh!!!betul tu..yg penting kad brsama ngan pantun tu :)

    ReplyDelete
  12. kan..
    rindu pantun cenggitu
    :)

    ReplyDelete